Avís Legal

AVÍS LEGAL

El present avís legal (en endavant, el «Avís Legal») regula l’ús del lloc web www.fisioselex.com (en endavant, el «lloc web») de Fisioteràpia i Quiromassatge SELEX amb representant legal Eduard Eroles Eroles, amb DNI 38124643G i amb domicili en Passeig de Sant Joan, 170, 6è, 2a amb codi postal 08037 de Barcelona.

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre Fisioteràpia i Quiromassatge SELEX amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en el lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Fisioteràpia i Quiromassatge SELEX o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Fisioteràpia i Quiromassatge SELEX i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Fisioteràpia i Quiromassatge SELEX.

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

Fisioteràpia i Quiromassatge SELEX es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. Fisioteràpia i Quiromassatge SELEX no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de fisioselex a les que es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Fisioteràpia i Quiromassatge SELEX. La presència de «links» o enllaços a les pàgines web de Fisioteràpia i Quiromassatge SELEX té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.